БЕРЕГИНЯ

Інформаційно-аналітичний ресурс
«Вірте в дива! І вони траплятимуться!»
Краса і здоров'я

Татуаж пудрових брів: плюси та мінуси процедури

Плюси процедури пудових брівок

 • Максимально натуральний ефект. Брови виглядають природно, не виділяються, не кидаються в очі і не здаються вульгарними, як іноді буває при класичному татуажі.

 • Мінімальна травматичність: пігмент наноситься точково і не дуже глибоко, тому цілісність м’яких тканин обличчя практично не порушуєтьсяhttps://myecobaby.com.ua/%d0%bf%d1%83%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b2%d1%96-%d0%b1%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%be%d1%81%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%b9-%d0%b2%d0%b8%d0%b4-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d0%bd/.

 • Проведення процедури не вимагає повного видалення всіх волосків, вони можуть зберігатися, і в більшості випадків залишаються недоторканими.

 • Оскільки запровадження пігменту неглибоке, то реабілітація проходить досить швидко, не доставляє дискомфорту і не вимагає складного догляду після процедури.

 • Мінімум больових відчуттів. Відчувається лише поколювання, оскільки майстер використовує інструмент із найтоншими насадками. Крім того, фахівець напевно запропонує місцеву анестезію, яка позбавить навіть від такого дискомфорту.

 • Можливість регулювання відтінку, його насиченості та інтенсивності.

 • М’яка корекція і виділення контуру, надання брівкам привабливих обрисів і виразності.

 • Можна забути про повсякденний макіяж брів і насолоджуватися їх гарним зовнішнім виглядом.

Мінуси процедури

 • Досить висока вартість, особливо в порівнянні з іншими схожими методиками перманентного макіяжу. Це пов’язано з тим, що належний ефект вимагає підготовки, високого професіоналізму та кваліфікації майстра.

 • Відносно нетривалий ефект. Він зберігається максимум протягом 2-2,5 років (класичний татуаж може триматися до п’яти років, а то й більше).

 • Оскільки процедура відносно нова, то складно знайти професійного і досвідченого майстра, який би повноцінно освоїв техніку пудового татуажу.

 • Відсутність можливості кардинальної корекції брів. Пудровий татуаж дозволить лише зробити їх більш виразними і привабливими.

Як проводиться процедура?

Процедура проводиться в кілька етапів:

1. Ретельний огляд та консультація. Спеціаліст оцінює форму і густоту брів, рекомендує певні обриси, вибирає інтенсивність пудрового напилення, підбирає оптимальний відтінок.

2. Далі проводиться корекція брівок з метою створення їх форми і видалення зайвих волосків.

3. Потім створюється ескіз, який стане основою для подальших дій.

4. Проводиться знезараження антисептиком і місцева анестезія. Як правило, для знеболювання використовуються гелі, креми або спреї.

5. Далі майстер виконує татуаж. Техніка передбачає напилення у вигляді численних точок. Для цього використовується інструмент з тонкою голкою, яка забезпечує введення пігменту під шкіру.

6. Насамкінець шкіра обробляється антисептиком.

Отже, якщо ви зважитеся на процедуру, то пудрові брівки можуть подарувати вам не тільки привабливість, а й впевненість у собі.